MİLLİYET – 6 HAZİRAN 2014 CUMA  –  ALİCE

030620140131220511274_2Hafta içi her gün öğlen “Aşkın Bedeli”, akşamüstü “Beni Affet” adlı iki “pembe dizi” yayınlayan ve bunlardan iyi reyting alan Star TV, FOX’un “arkası yarın”ı “Deniz Yıldızı”nı transfer etti.
Dün sohbet ettiğim bir TV yöneticisine sordum, sence ne yapacak Star TV üç “pembe dizi”yi diye?
Kanallarda hep üst düzey yöneticilik yapmış televizyoncu, bu soruma şu ilginç yanıtı verdi:
“Star TV, yeni yayın döneminde ana haberi kaldırıp, yerine bu ‘arkası yarın’lardan birini koyarsa sürpriz olmaz. Türkiye’nin siyasi iklimi, eğlence kanallarına ‘ana haber bültenleri’ni riskli hale getirdi çünkü… Ayrıca Star TV’yi Doğuş Grubu, bir fona satarsa da hiç şaşırma.”
Olur ya da olmaz, ama ihtimal dahilinde bir öngörü bu…

GERÇEK “ISLAK İMZALI” NİKÂH

okan_5577fotoğraf 5fotoğraf 2Sunucu ve oyuncu Okan Karacan ile Zeynep Kadıoğlu aslında 18 Mayıs’ta evlenecekti. Sevgililer, Soma’da 301 madencinin vefatı nedeniyle erteledikleri nikâhı nihayet çarşamba akşamı gerçekleştirdi…
Yazlık düğün, Kalender Orduevi ile Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık köşkünün arkasındaki Secret Garden’daydı.
Çift, her şeyi “Artık yaza girdik, nasılsa yağmur yağmaz” felsefesiyle hazırladı.
Nikâh açık havada olacak, yemekse tendeler altındaki masalarda yenecekti.
“Selvi Boylum Al Yazmalım” müziği eşliğinde gelinle damat, nikâhın kıyılacağı yere yürümeye, yağmur da ufak ufak atıştırmaya başladı. Onlar nikâh masasına gelinceye kadar yağmur şiddetini artırdı.
Şemsiyesi olmayan davetliler çil yavrusu gibi dağıldı.
“Normal havalarda herkes evlenir, önemli olan bu havalarda evlenebilmektir” diyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, önce Karacan’a sordu dileklerini. Karacan, “Allah, inşallah bu yağmur kadar çok çocuk verir bize” dedi, gelinse “Yağmur gibi bereketli bir evlilik” diledi.
Belediye Başkanı, nikâh için gelinle damada, “Evet” dedirttikten sonra, “O işi sonra yaparız, aksi halde yağmurdan mahvolur defter” diyerek imzayı sonraya bıraktı.
Tören biter bitmez yağmur şiddetini öyle bir artırdı ki, davetlileri sığındıkları dev şemsiyeler bile kurtaramadı.

MURAT TOPOĞLU’NDAN İLGİNÇ BİR YAZ DETOKSU

murat-topoğluOkan Karacan-Zeynep Kadıoğlu’nun düğün davetinde Semra Özal, Ahmet Bayer, Osman Sınav, Aslı Hünel, Aslı Gökçe, Mustafa Topaloğlu, Murat Topoğlu gibi ünlüler de vardı.
Akupunktur uzmanı ve doktor Murat Topoğlu, 2.5 yıllık eşi Aslı ve kayınvalidesi Yaşar Ünal bizim masadaydı. İlk evliliğinden 16 yaşında Aleyna adında bir kızı olan Topoğlu, yeni evliliğinden de 3.5 ay önce Kemal adını verdikleri bir çocuğunun olduğunu, bebeği dadıya bırakıp, düğüne geldiklerini söyledi.
Portföyünde zayıflamak amacıyla kendisine başvuran 53 bin kadın olan Topoğlu’na vücuttaki fazla yağlardan en kısa sürede kurtulmanın sihirli formülünü sordum, şunları söyledi:
“Her gün öğlen 1 kâse yoğurdu al, içine 1 salatalık rendele, 1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı sumak kat, karıştır ve ye… Üstüne de 2-3 tane karanfil çiğne… En kısa sürede 4-5 kilo verirsin bu yöntemle… Şeker var sende. Tatlı ihtiyacını da şu yöntemle karşıla. 1 avuç sarı leblebi al, içine çekirdeği çıkarılmış 3 tane Medine hurması ekle, ye baklava niyetine.”
Topoğlu’nun “Bedava detoks” dediği yöntemi uygulamaya başlayacağım. Siz de deneyin bu yöntemi, bakalım faydası olacak mı?

GÜNÜN SÖZÜ
“Bozulduğu zaman, insandan daha korkunç yaratık yoktur.” (Sophokles)